INTELEGE, COMUNICA, DESCOPERA!
​Învață o limbă străină în pereche. Este floare la ureche!


Vrei să progresezi repede și cu un cost mic în studiul unei limbi străine? Vrei să petreci mai mult timp cu o persoană apropiată și să aveți o activitate comună utilă și plăcută? Vrei să ai un partener de conversație în altă limbă decât cea maternă? Ți-ar plăcea să devii fluent într-o limbă străină care iți place sau care te ajută la locul tău de muncă? Vrei să ai un coleg/o colegă de curs care să te motiveze să te mobilizezi în studiu?
 
Centrul Eurolenguas iți propune un mod inedit de a învăța o limbă străină: cursuri în pereche. Cursurile de limbi străine în pereche se adresează celor care vor să învețe una din cele cinci limbi predate la centrul nostru alături de o persoană dragă sau cu aceleași interese. Având alături un prieten sau coleg, vei asimila mai repede și mai bine noile cunoștințe, vei avea o motivație în plus să exersezi și în afara orelor de curs și vei depăși emoțiile care pot apărea într-un grup de studiu cu necunoscuți.
 
Cu cine pot veni la curs?
 
Prieteni, parteneri de viață, colegi, frați.
 
Pentru ce cursuri pot opta?
 

Engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană.
 
Ce nivel de cunoștințe pot avea?


•    începător
•    mediu
•    avansat
 
Câte ședințe trebuie să urmez?
 
În funcție de nivelul de cunoștințe (ce poate fi stabilit și în urma unei testări inițiale) și de obiectivul de învățare putem stabili un număr exact de ședințe. O ședință durează 1 oră și 40 de minute.
 
Care sunt pachetele disponibile?

5 ședințe /persoana    10 ședințe /persoana     15 ședințe /persoana
(10 ore)                          (20 de ore)                       (30 de ore )
450 lei                            900 lei + 1 h bonus            1.350 lei + 1 ședinta bonus

 
Unde și când se desfășoară cursurile?
 

Cursurile se desfășoară la Centrul de limbi străine Eurolenguas (Șos. Națională, clădirea Mercury Business Center). Programul îl stabilim de comun acord.
 
Cum procedăm?

Odată ce tu și partenerul de învățare v-ați decis să urmați cursurile la centrul nostru de limbi străine, ne asigurăm că ceea ce studiați corespunde nevoilor voastre. Prin urmare, personalizăm fiecare curs.
 
Cursurile noastre vizează următoarele:
 

•    testarea inițială: modalitatea prin care stabilim nivelul de cunoștințe;
•    dezvoltarea abilităților de înțelegere/ascultare și citire în limba studiată;
•    cunoștințele de gramatică: facem mai ușoară asimilarea structurilor gramaticale prin tehnici moderne de predare;
•    abilitățile de comunicare/exprimare orală și în scris: discutăm/scriem  pe teme de interes pentru voi, citim, analizăm, dezbatem teme relevante;  
•    conștientizarea particularităților limbii: ne asigurăm că învățați și surprindeți particularitățile limbii învățate;
•    aspecte culturale: fiecare curs include și noțiuni privind tradițiile și obiceiurile din țara în care se vorbește limba predată.

Este floare la ureche! Convingeți-vă! Rezervați-vă un curs la numărul de telefon 0752 266 277 sau online accesând linkul
aici.


Misiune
Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu c ...
>> afla mai multe
Valori
Orientare spre rezultate, profesionalism, inovație  ...
>> afla mai multe