INTELEGE, COMUNICA, DESCOPERA!
Ema Iuliana Precob, formator de limba germană, franceză și română pentru străini
Ema Iuliana Precob este studentă în anul III la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iași, secția traducere și interpretare, franceză-germană. A beneficiat în anul academic 2015-2016 de o bursă Erasmus la Universität des Saarlandes, Saarbrücken, Germania, dobândind astfel cunoștințe vaste de limba germană și limba franceză în domeniul traducerilor.

Pasionată de limbi străine, cultură și educație, a participat la Școala de vară Coolpeace, Târgoviște, urmând cursuri de limba suedeză și finlandeză, iar cusuri de limba norvegiană urmează în cadrul facultății ,,Alexandru Ioan Cuza".

Totodată, a fost olimpică națională timp de 3 ani la Concursul Certamen Ovidianum Ponticum de limba latină, Constanța și a câștigat numeroase concursuri de poezie, desen și teatru în limba română și limba franceză (Le Festival International Francophone d’Improvisation Théâtrale FIFITUT, Timișoara).
De asemenea, a lucrat ca voluntar în tabăra din Țara lui Andrei, Brașov, 3 ani la rând, de unde a acumulat aptitudini de comunicare și interacționare, precum și la alte acțiuni de voluntariat (FILIT, Iași).
Din anul 2016 activează în cadrul biroului ActaDoc și a Centrului de limbi străine Eurolenguas.

Motto: ,,Mintea nu-i un vas care să fie umplut, ci un foc care trebuie întreținut." (Plutarch)

Misiune
Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu c ...
>> afla mai multe
Valori
Orientare spre rezultate, profesionalism, inovație  ...
>> afla mai multe