INTELEGE, COMUNICA, DESCOPERA!
Mădălina Nicoleta Arpinte, formator de limba spaniolă și limba română pentru străini
Mă numesc Mădălina Nicoleta Arpinte şi sunt studentă în anul I de master la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi la secţia Limbi şi literaturi străine (spaniolă).  Am absolvit Facultatea de Litere la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi, specializarea Română-Spaniolă.

Pasionată de literatură, dar mai ales de ceea ce reprezintă contextul cultural care naşte mentalităţi, deci şi literatură, am ales o temă de licenţă din sfera mai largă a antropologiei culturale, o comparaţie între mentalitatea medievală a europeanului şi cea a băştinaşului . În anul 2016 am luat parte la Clubul de conversaţie în limba spaniolă LEI, Iaşi la care am avut ocazia să interacţionez şi cu străini nativi şi  să vorbim despre ceea ce ne pasionează cel mai mult: muzică, film, mentalităţi diferite, idei comune, călătorii. Aici am observat că, din descoperirea Celuilalt, a străinului, trebuie exclusă gândirea stereotipă, etichetarea.

În prezent, activez în cadrul biroului ActaDoc și a Centrului de limbi străine Eurolenguas.                      
                                   Aşadar, merită explorat! Vă aşteptăm !

Misiune
Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu c ...
>> afla mai multe
Valori
Orientare spre rezultate, profesionalism, inovație  ...
>> afla mai multe