INTELEGE, COMUNICA, DESCOPERA!
Vă puteţi înscrie în Clubul Eurolenguas
Cunoști deja una din limbile engleză, franceză, germană sau spaniolă? Te-ai întrebat ce ai putea face pentru a vorbi mai bine limba straină preferată? Îți dorești să faci conversație într-o limbă străină pentru a vorbi fluent? Dacă răspunsul la întrebările acestea e da, atunci înscrie-te în „Clubul de limbi străine Eurolenguas”, singurul club în care ne întâlnim să vorbim doar limbi străine.

Cine se poate înscrie?

Se pot înscrie în club elevi și studenți interesați de cunoașterea unei limbi străine și de cunoașterea culturii și a obiceiurilor unei țări.

Care sunt avantajele?


•    exersarea unei limbi de circulație internațională (engleză, franceză, spaniolă, etc.) pe teme alese;
•    cunoașterea unor străini veniți în Iași prin programul Erasmus (cunoașterea culturii unei alte țări, obiceiuri ș.a.);
•    socializare;
•    legitimație de acces în clubul nostru;
•    exersarea unei limbi străine pentru examenul de Bacalaureat.


Cum funcționează?

În fiecare săptămână, marțea sau miercurea, între orele 14.00 și 16.00, ne întâlnim în Țara Minunilor ca să vorbim într-o limbă străină, să socializăm și să cunoaștem studenți străini aflați în Iași. Mai mult, organizăm activități pe teme propuse de membrii clubului Eurolenguas. Confirmarea participării la întâlnire se face la adresa de e-mail actadoc@gmail.com.Cum devin membru?

Înscrierea în Clubul de limbi străine Eurolenguas presupune achitarea unei taxe de 25 de lei/persoană per întâlnire pentru materiale, cafea, suc sau ceai. Taxa poate fi plătită la sediul Eurolenguas din strada Sfântul Lazăr, nr. 15 sau în ziua întâlnirii. Ne puteți suna la numărul de telefon 0752.266.277 pentru informații suplimentare.

Misiune
Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu c ...
>> afla mai multe
Valori
Orientare spre rezultate, profesionalism, inovație  ...
>> afla mai multe