INTELEGE, COMUNICA, DESCOPERA!
Vă puteţi alege cursurile în funcţie de stilul de învăţare
Persoanele care cunosc cel putin o limba straina isi gasesc mult mai usor un job si sunt recompensate cu salarii mai mari, este concluzia mai multor studii recente care analizeaza dinamica pietei muncii.

 
In aceste conditii, este foarte important sa profitati de orice sansa pentru a va dezvolta competentele lingvistice alegand unul dintre cursurile de limbi straine oferite de Eurolenguas - Centru de limbi straine. Indiferent ca doriti sa invatati limba engleza, franceza, italiana, spaniola sau chiar germana, profesionistii de la Eurolenguas va garanteaza ca isi vor dedica intreaga experienta pentru ca dumneavoastra sa dobanditi sau sa va perfectionati cunostintele de limbi straine.

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul de curs potrivit, astfel incat procesul invatarii sa fie unul eficient. Pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, va prezentam tipurile de cursuri oferite de noi, precum si avantajele fiecaruia.

Cursurile one to one si two to one presupun o interactiune intre un profesor si unul sau doi cursanti. Motivele pentru care ar trebui sa optati pentru una din aceste forme de desfasurare a cursului sunt urmatoarele:

  • Beneficiati de  atentia sporita sau chiar exclusiva a  formatorului.
  • Aveti posibilitatea de a invata mai repede si mai eficient limba straina.
  • Predarea notiunilor se va realiza conform ritmului dumneavoastra de invatare.
  • Beneficiati de flexibilitate in stabilirea programului cursurilor si a numarului de ore se va face in concordanta cu nevoile dumneavoastra.

Cursurile one to many constau intr-o interactiune intre un profesor si un grup de cursanti, alcatuit, de obicei, din cel mult sapte persoane. In general, aceste tipuri de cursuri sunt preferate de companii. Avantajele acestei categorii de cursuri sunt urmatoarele:

  • Va permit sa exersati notiunile invatate prin conversatie si jocuri de rol impreuna cu ceilalti membri ai grupului.
  • Va ajuta sa va imbogatiti vocabularul intr-un domeniu specific, deoarece cursurile one to many se adreseaza mai ales persoanelor ce vor sa se specializeze intr-o anumita arie de activitate.
  • Se potrivesc mai ales persoanelor competitive, care au nevoie de “adversari” pentru ca procesul invatarii sa se desfasoare cu succes.

  Odata ce ati ales limba pe care doriti sa o studiati si v-ati decis si asupra formatului de curs care vi se potriveste, tot ce mai ramane de facut este sa va concentrati toata atentia asupra invatarii pentru ca tot procesul sa fie incununat de succes.

Misiune
Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu c ...
>> afla mai multe
Valori
Orientare spre rezultate, profesionalism, inovație  ...
>> afla mai multe