INTELEGE, COMUNICA, DESCOPERA!
Îţi poţi evalua nivelul de cunoştinţe într-o limbă straină? Află acum!
In procesele de recrutare, departamentele de resurse umane pot analiza zeci, chiar sute de CV-uri si, de multe ori, in functie de postul disponibil (intr-o multinationala sau intr-o companie care lucreaza cu furnizori sau clienti straini), cunoasterea unei limbi straine poate fi un avantaj considerabil pentru candidati. Mai mult, unele dintre companii aleg chiar sa testeze nivelul limbii straine cunoscute de candidati, fie ca acestia prezinta sau nu diplome sau certificate de atestare.

Pentru a-ti spori sansele de angajare, atunci cand realizezi un CV este esential sa precizezi limbile straine cunoscute si nivelul pentru fiecare dintre acestea. 


In cazul in care nu dispui de diplome sau certificate care sa ateste nivelul cunostintelor in scriere, vorbire si intelegere, este important sa te poti evalua corect, pentru evitarea greselilor din CV, care pot sa iti scada sansele la angajare.


De aceea, Centrul de limbi straine Eurolenguas a creat trei grafice care te ajuta sa-ti evaluezi singur cunostintele. Graficele se bazeaza pe Cadrul European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine, un sistem bun atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. Acesta descrie trei niveluri (vorbire, scriere si intelegere), impartite la randul lor in alte cate doua niveluri.


Acceseaza acum pagina de Facebook pentru a vedea descrierea fiecareia dintre ele.


Nu te ingrijora in cazul in care nivelurile nu coincid pe toate cele trei paliere; in functie de metodele prin care ai invatat o limba straina, cat de des si in ce circumstante o folosesti (in scris, vorbit sau citit), este firesc sa apara diferente intre acestea.Crezi ca ai nevoie de o evaluare formala a cunostintelor? Solicita acum o testare pentru stabilirea nivelului de limba. Costa doar 20 de lei/persoana. Contacteaza-ne!

Misiune
Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu c ...
>> afla mai multe
Valori
Orientare spre rezultate, profesionalism, inovație  ...
>> afla mai multe