Despre noi initiala

Home/Despre noi initiala

Fii mereu pregătit pentru dialog!

Învață o limbă străină și lărgește-ți orizonturile culturale, profesionale și personale.

Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași s-a născut în anul 2007 din pasiunea pentru învățământ și predare. A fost un răspuns natural la solicitarea partenerilor noștri care doreau să urmeze cursuri de limbi străine.

Echipa de profesori a Centrului Eurolenguas se remarcă prin perfecționare continuă și prin diversificarea tehnicilor de predare și învățare de noi limbi străine. Cei care ne trec pragul vin din dorința de a învăța o nouă limbă străină, de a-și perfecționa ori actualiza cunoștințele dobândite anterior. Ne recomandă rezultatele excepționale obținute de cursanții noștri de toate vârstele.

Obiective:

Performanță în educație

Educarea copiilor și adulților în spiritul cunoașterii valorilor și tradițiilor europene

Cursuri de limbi străine eficiente și cu rezultate durabile

Integrarea europeană prin educație, prin cunoașterea limbilor străine, dar și prin respectarea valorilor fundamentale europene

Transmiterea și difuzarea de informații culturale

Organizarea de evenimente culturale

VIZIUNEA NOASTRĂ

La Eurolenguas, ne dorim să eliminăm barierele culturale și să creăm un liant între vorbitorii de limbi diferite. Comunicarea este cheia spre relații personale și profesionale de succes. Astfel, ne-am propus să facilităm acest proces și să-ți împărtășim tainele a șapte limbi străine. Experiențele și informațiile pe care le vei acumula te vor ajuta să obții rezultatele dorite simplu și rapid.

MISIUNEA NOASTRĂ

Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu care informațiile culturale sunt trasmise și înglobate în procesul de învățare a limbilor străine. Suntem orientați spre rezultate excepționale, de aceea Eurolenguas se bazează pe dăruirea și învățarea continuă a formatorilor noștri.

FILOZOFIA NOASTRĂ

„Profesorul ideal este însuflețit de pasiunea de a împărtași celorlalți experiența comunicării, a răbdării, a respectului, a autoperfecționării, a empatiei.” (prof. Irina Vasilescu, manager al Centrului de limbi străine Eurolenguas) Așadar, la Eurolenguas învățarea merge mână-n mână cu prietenia, voia bună și armonia, astfel încât fiecare cursant să se simtă confortabil.

Valorile noastre

PROFESIONALISM

Oferim cursuri de limbi străine la cele mai înalte standarde.

ORIENTARE SPRE REZULTATE

Rezultatele vorbesc de la sine, de aceea ne concentrăm pe atingerea obiectivelor.

FLEXIBILITATE

Cursurile pot fi adaptate nevoilor și cerințelor fiecărui cursant.

INOVAȚIE

Aplicăm metode noi de predare, care să-ți ușureșe procesul de învățare.

Un centru de limbi străine unde să faci performanță

De cele mai multe, avem nevoie de motive pentru a ne apuca de studierea unei limbi străine:  călătorim mult în interes de afaceri, avem colaboratori străini sau dorim să ne lărgim orizonturile culturale și educaționale.

Oricare ar fi motivul tău, la Eurolenguas avem o gamă variată de servicii, cu ajutorul cărora să realizeazi ceea ce ți-ai propus, să înveți o limbă străină.

Cursuri limbi străine pentru adulți

Cursuri limbi străine pentru adulți

Cursurile pentru adulți se adresează persoanelor care doresc să atingă un nivel general de cunoaștere a limbii străine, nivel ce vizează dezvoltarea abilităților de comunicare și folosire atât a limbii vorbite, cât și a celei scrise.

Cursuri de limbi străine pentru copii

Cursuri de limbi străine pentru copii

Învățarea unei limbi străine de la o vârstă fragedă contribuie și la dezvoltarea cognitivă a copiilor. Dacă vrei ca cel mic să ajungă poliglot, începe să îl introduci în această lume prin jocuri și cântece, încă de la vârsta de 2 – 3 ani.

Cursuri de limbi străine pentru companii

Cursuri de limbi străine pentru companii

Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași pune accentul pe învățarea rapidă și eficientă. De aceea, personalizăm fiecare ofertă de cursuri de limbi străine, la cerere. Cursurile se pot organiza la sediul nostru sau la sediul companiei beneficiare.

Programe speciale

Programe speciale

Ce poate fi mai interesant decât să înveți o limbă străină alături de copilul tău? Sau să comunici eficient într-un grup de oameni?

La Eurolenguas avem programe speciale prin intermediul cărora încercăm să facem din învățare, un proces complex și distractiv.

Învață o limbă străină într-un cadru organizat.

La Eurolenguas beneficiezi de formatori bine pregătiți, care să-ți faciliteze procesul de învățare.

Formatorii Eurolenguas