Înțelege, comunică, descoperă Eurolenguas contribuie la dezvoltarea ta personală și profesională și îți pune la dispoziție o gamă variată de cursuri cu ajutorul cărora să înveți o limbă străină. Descoperă-ne Profesionalism Seriozitate Încredere ULTRA RESPONSIVE THEME Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum nec odio ipsum. Suspendisse cursus malesuada facilisis. Nunc consectetur porttitor. Explore Now FAST & FRIENDLY SUPPORT Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum nec odio ipsum. Suspendisse cursus malesuada facilisis. Nunc consectetur porttitor. CONTACT NOW

Eurolenguas - Centru de limbi străine

DESPRE NOI

Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași s-a născut în anul 2007 din pasiunea pentru învățământ și predare. A fost un răspuns natural la solicitarea partenerilor noștri care doreau să urmeze cursuri de limbi străine.

Echipa de profesori a Centrului Eurolenguas se remarcă prin perfecționare continuă și prin diversificarea tehnicilor de predare și învățare de noi limbi străine.

MISIUNE

Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu care informațiile culturale sunt trasmise și înglobate în procesul de învățare a limbilor străine.

Suntem orientați spre rezultate excepționale, de aceea Eurolenguas se bazează pe dăruirea și învățarea continuă a formatorilor noștri.

VIZIUNE

La Eurolenguas, ne dorim să eliminăm barierele culturale și să creăm un liant între vorbitorii de limbi diferite. Comunicarea este cheia spre relații personale și profesionale de succes. Astfel, ne-am propus să facilităm acest proces și să-ți împărtășim tainele a șapte limbi străine.

Fiecare dintre acestea îți oferă o nouă perspectivă, iar experiențele și informațiile pe care le vei acumula te vor ajuta să obții rezultatele dorite simplu și rapid.

Cunoașterea susține succesul. Învață o limbă străină!

Centrul de limbi straine Eurolenguas oferă persoanelor interesate să învețe o nouă limbă străină ajutor specializat și o gamă variată de cursuri. Lucrăm pe trei niveluri: începător, mediu și avansat, astfel încât fiecare dintre cursanți să asimileze informația în ritmul propriu.

Nivelurile sunt clasificate conform Cadrului Comun European de Referință pentru limbi străine astfel:

  •  A1, A2, (unde A1 corespunde nivelului începător);
  •  B1, B2,  (B1 corespunde nivelului mediu);
  •  C1, C2, (C1 corespunde nivelului avansat).
Limba engleză

Descoperă frumusețea unei limbi de circulație interanțională, a doua cea mai vorbită limbă din lume.

Limba franceză

Învață limba franceză și crește-ți oportunitățile de angajare. În plus, vei fi fascinat de cultura acestei limbi.

Limba italiană

Cunoașterea limbii intaliene îți oferă o înțelegere mai profundă a vorbitorilor acestei limbi, dar și o experiență bogată în artă și istorie.

Limba spaniolă

Trăiește o experiență transformațională cu ajutorul celei mai rapide limbi romanice. Vei fi surprins de muzicalitatea, bucuria și pasiunea ce stau la baza limbii spaniole.

Limba germană

Dobândește capacități de înțelegere și comunicare în limba germană mai ușor decât crezi. Umorul fin al acestei limbi îți va fi pe plac cu siguranță.

Limba olandeză

Limba olandeză sau neerlandeză, dacă folosim numele ei oficial, este plină de secrete, ce-ți vor fi de real folos în colaborările profesionale și nu numai.

0

ani de experiență

0

limbi străine disponibile

0

formatori

0

clienți mulțumiți

O limbă străină, o nouă viziune asupra lumii.

De cele mai multe, avem nevoie de motive pentru a ne apuca de studierea unei limbi străine: călătorim mult în interes de afaceri, avem colaboratori străini sau dorim să ne lărgim orizonturile culturale și educaționale.

Oricare ar fi motivul tău, la Eurolenguas avem o gamă variată de servicii, cu ajutorul cărora să realizeazi ceea ce ți-ai propus, să înveți o limbă străină.

Cursuri limbi străine pentru adulți

Cursuri limbi străine pentru adulți

Cursurile pentru adulți se adresează persoanelor care doresc să atingă un nivel general de cunoaștere a limbii străine, nivel ce vizează dezvoltarea abilităților de comunicare și folosire atât a limbii vorbite, cât și a celei scrise.

Cursuri limbi străine pentru copii

Cursuri limbi străine pentru copii

Învățarea unei limbi străine de la o vârstă fragedă contribuie și la dezvoltarea cognitivă a copiilor. Dacă vrei ca cel mic să ajungă poliglot, începe să îl introduci în această lume prin jocuri și cântece, încă de la vârsta de 2 – 3 ani.

Cursuri limbi străine pentru companii

Cursuri limbi străine pentru companii

Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași pune accentul pe învățarea rapidă și eficientă. De aceea, personalizăm fiecare ofertă de cursuri de limbi străine, la cerere. Cursurile se pot organiza la sediul nostru sau la sediul companiei beneficiare.

Programe speciale

Programe speciale

Ce poate fi mai interesant decât să înveți o limbă străină alături de copilul tău? Sau să comunici eficient într-un grup de oameni? La Eurolenguas avem programe speciale prin intermediul cărora încercăm să facem din învățare, un proces complex și distractiv.

Pregătește-te din timp pentru visele tale!

La Eurolenguas, avem cursuri și meditații pentru copii și adulți.

DE CE SĂ VII LA EUROLENGUAS

Motivele pentru care vrei să studiezi o limbă străină sunt nenumărate. Dar, este foarte important să apelezi la ajutor specializat. La Eurolenguas găsești formatori bine pregătiți și resurse necesare, prin intermediul cărora procesul de învățare să fie plăcut și facil.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să ne alegi:

Articole recente